Click! Click!

Friday, September 7, 2012

Selamat Hari Raya semua... :D

Assalam semua...

tudia aihhh...lama sungguh tak update blog nih, sibuk nak habaq pi *macam orang lain tak sibuk :P*... terus berdesup dari ucapan last entry 'salam Ramadhan'..tup2 Selamat Hari Raya..hehe.. al-maklum le sibuk dok belajaq, umoq dah lanjut..payah le ckit *bukan kata ckit naaa..payah banyaaaakkkkk!!* jenuh dok betepih tau dak? 

la ni pakat2 belajaq tinggi, umoq muda2...bagus le... jangan jadi mcm akak ni yea dik...anak dah bekepoh *mcm byk sangat anaknye*, baru terhegeh2 nak belajaq...pastu amik kau awat tak jenuh dok terkebil2 nak cari buku, rujukan, website mcm2 lagi le..

ehhh...akak buat apa ni, berletiaq ka?? hahahaha...mcm le orang nak dengaq dia berletiaq :P...dah2 le tu

minta maaf naa...dari ujung rambut sampai le ujung kaki, mana le tau kot2 ada silap dan salah masa buat entry blog ni...mudah2an, Allah swt menerima ibadah kita dan sentiasa memberikan perlindungan dan keberkatan dalam kehidupan kita...aminnnn

adik xabih2...peace ;-)

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Cuba Klik Tengok!

~ HeartBeat ~

Meh Kita Tukar2 Link