Click! Click!

Friday, September 7, 2012

merdeka raya!!...*nak lompat tinggi2*

Assalam semua...




motif gambaq di atas ialah gumbiranye hatiku di kala ini...
mcm berjalan atas angin je rasa..ermmmm, sometime mcm nak 
lompat2 manja..pasai pa pulok akak ni haaaa...??
pasai akak dah abih belajaq dek non oiii....
2 tahun suka duka bersama lelakiku *my roomate*..whuaahahaaa, kami sama2 bersusah payah menimba ilmu demi kehidupan yg lebih bermakna..cewah :P

akhirnyaaaa...dah abih, yeesssssss!! 
*sambil tarik 2 belah tangan ke belakang hempatpuloh kali* 
tarikh 10 ogos 2012 adalah tarikh akhir antar asignment/tesis...
lega kepala hotak
maksudnya kami dah merdeka dulu sebelum waktunya malaysia merdeka..hehe
jangan mare haaaa....

ini bermakna...kami telah beraya dengan penuh ketenangan di jiwa & raga 
serta memakan apa sahaja yang dihidangkan pada hari raya tanpa memikirkan pasal assignment yg berlambak2 dan tak siap agi...sangatlah bestnyeeee *start dah merapu*...
maka dengan itu, bertambah le perkembangan diriku ini yea...klu amik gambaq, mesti tahan nafas @ sembunyi belakang pokok/suami/almari/anak2 dan yg sewaktu dengannya...hahaha, anyway aku BAHAGIA!!!



walaupun masa nak sambung belajaq dulu rasa mcm....betoi ke aku nih??
tanya pulok kat suami...betoi ke kita nih??
betoi le nih...*suami tengok aku sambil jegey mata luas2*...waahhhhh gitu
ok2..betoi3x

now dah pun abih...then nak start keje dah senin nih (10/9/2012), 
cukup2 le kot Bhg Biasiswa KPTM bagi cuti belajaq...jgn nak mengade2 
nak cuti lagi...
SELAMAT MENJALANKAN TUGAS depa kata...
terima kasih le...*dalam hati..siaapppp le*

apapun...alhamdulillah syukur pada Allah swt kerana atas izinNya jua..kami dapat menghabiskan masa pembelajaran dengan lancar tanpa sangkut2..heeee
dipermudahkan segala tugasan dan memperolehi markah penilaian yg baik & memberangsangkan...

ok le..selamat menjalankan tugas dengan baik pada yang bekerja
pada yang masih belajaq tu...laksanakan tugas anda sebagai seorang pelajar yang bertanggungjawab yea...good luck :D!!


3 comments:

  1. YEAY merdeka! hehehe.. slmt memasuki alam pekerjaan semula kak.. :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Cuba Klik Tengok!

~ HeartBeat ~

Meh Kita Tukar2 Link